Onze partners

Brouwerij Dubuisson
Brouwerij Dubuisson

Brouwerij Dubuisson is de oudste en meest authentieke brouwerij van Wallonië. Dubuisson is gekend van de Bush bieren en Cuvée des Trolls.

Brouwerij Van Den Bossche
Brouwerij Van Den Bossche

In het centrum van het Oost-Vlaamse Sint-Lievens Esse ligt brouwerij Van Den Bossche. In de brouwerij brouwt men nu bieren van hoge gisting. Bieren van deze brouwerij zijn Buffalo en Pater Lieven.

Brouwerij Palm
Brouwerij Palm

Met 20.000 bezoekers per jaar is Brouwerij PALM een toeristische trekpleister, waar het didactisch uitgeruste bezoekerstraject door de brouwerij gecombineerd wordt met een bezoek aan de beroemde Brabantse trekpaarden in stoeterij Diepensteyn.

InBev Belgium
InBev Belgium

InBev Belgium maakt deel uit van ’s werelds leidinggevende brouwer Anheuser-Busch InBev, met een portfolio van meer dan 200 biermerken actief in 25 landen.

Dranken Geers
Dranken Geers

Dranken Geers is met een portfolio van meer dan 1000 binnen en buitenlandse bieren de absolute referentie wanneer het om streekbieren gaat. Naast een grote winkel heeft Dranken Geers een sterke horecaservice en exportdienst.

Brouwerij Duvel Moortgat
Brouwerij Duvel Moortgat

Duvel Moortgat is een alomgekende brouwerij. Het assortiment van de brouwerij bestaat uit Duvel, Maredsous, Vedett, Liefmans, Bel Pils, La Chouffe, Bernard, De Koninck en de merken van Brewery Ommegang.

Brouwerij Roman
Brouwerij Roman

De brouwersfamilie Roman is steeds van vader op zoon overgedragen en dat al meer dan 4 eeuwen lang. De brouwerij is gelegen in Mater, dichtbij Oudenaarde en brouwt onder meer de bieren Sloeber, Ename, Gentse Strop, Romy...

Brouwerij Van Eecke
Brouwerij Van Eecke

Brouwerij Van Eecke is een kleine familiale brouwerij gevestigd in de westhoek namelijk in Watou. Popering hommelbier is het paradepaardje van de brouwerij, een ware verering van de Poperingse hop (hommel in het dialect) in een stevig glas bovengistend en nagistend blond bier. De abdijbieren Kapittel Watou zijn internationaal gerenommeerd. Als zomerse dorstlesser wordt ons Watou’s witbier door bierkenners zeer gewaardeerd.

Brouwerij Van Steenberge
Brouwerij Van Steenberge

Brouwerij Van Steenberge, gevestigd in Ertvelde, is de enige nog actieve brouwerij in het Meetjesland. De brouwerij huisvest bieren als Augustijn, Gentse Tripel, Gulden Draak en Piraat.

Brouwerij Verhaeghe
Brouwerij Verhaeghe

Brouwerij Verhaeghe uit Vichte is een kleine familieonderneming uit West-Vlaanderen met een geschiedenis die teruggaat tot 1885. De brouwerij staat vooral bekend om zijn Barbe bieren, Cambrinus en de topper Duchesse de Bourgogne.

Brasserie du Bocq
Brasserie du Bocq

Brasserie du Bocq werd geboren in 1858 en is tot vandaag nog steeds een rasecht familiebedrijf en een van de laatste traditionele Belgische brouwerijen. Met parels als Blanche de Namur, Deugniet en Saison 1858 is Brasserie Du Bocq zeker een bezoekje waard.

Brouwerij Slaapmutske
Brouwerij Slaapmutske

Brouwerij Slaapmutske vind je terug in het charmante Melle en brouwt bieren van blond tot bruin. Je vindt de bieren van Slaapmutske ondertussen al tot ver over de Belgische grenzen.

Brouwerij Sint Bernardus
Brouwerij Sint Bernardus

Brouwerij Sint Bernardus in Watou brouwt al sinds 1946 de edele Sint Bernardus abdijbieren, zowel donker als blond. Alle bieren zijn gebrouwen met eigen gist.

Brouwerij Wilderen
Brouwerij Wilderen

Brouwerij Wilderen in Sint-Truiden brouwt zijn bieren, Wilderen Goud, Tripel Kanunnik, Wilderen Kriek en Wilderen Cuvée Clarisse, met liefde en geduld voor het vak. De brouwerij is te bezichtigen en te ontdekken tijdens de rondleidingen.

Brouwerij Lefebvre
Brouwerij Lefebvre

Brouwerij Lefebvre zegt je misschien niet direct iets, maar de namen Hopus, Barbar, Moeder Overste en Floreffe ongetwijfeld wel! De familiale brouwerij bestaat sinds 1876 en de met liefde gemaakte bieren zijn zeker het proeven waard.

Brouwerij 'T Verzet
Brouwerij 'T Verzet

In het West-Vlaamse Anzegem kan je Brouwers Verzet terugvinden. 3 jonge brouwers sloegen de handen in elkaar. De bieren die zij aanbieden worden gekenmerkt door karakter & kwaliteit. Ze zijn vooral gekend voor hun 'Oud Bruin'.